Online winkelen bij VZBU.nl is veilig. Wanneer u iets bij ons bestelt zorgen wij ervoor dat uw privé-gegevens ook echt privé worden behandeld, conform de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.

VZBU slaat uw gegevens op in een beveiligde database. Uiteraard is de verbinding die u maakt met onze webshop beveiligd door een SSL-verbinding. We gebruiken deze informatie ook alleen maar om uw aankoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. U kunt bij ons veilig betalen en afrekenen.
Veilig winkelen…

Beveiligde SSL verbinding (https)
Pagina’s met belangrijke en vertrouwelijke informatie worden met gecertificeerde SSL verbindingen (het Secure Socket Layer Protocol) tot stand gebracht. Het protocol maakt gebruik van een beveiligde verbinding tussen de browser en een secure internet server. Daarnaast wordt het bericht gecodeerd waardoor de gegevens voor derden niet zichtbaar zijn. Door het gebruik van het SSL-protocol wordt het risico dat gegevens worden onderschept wanneer ze over het internet worden verstuurd drastisch verminderd.

Betalen via factuur, iDeal en PayPal
Via onze website kunt u gemakkelijk, veilig en eenvoudig uw aankopen doen. Aankopen die u via onze website doet kunt u direct online betalen via iDeal, PayPal of bankoverschrijving, met of zonder account.
Om een veilige betaling van de bestelling te garanderen, maakt Van Zeijl BedrijfsUitrusting gebruik van gerenommeerde internetbetalingssystemen. Op het moment dat u gaat betalen, worden uw betalingsgegevens beveiligd verstuurd (over zogenaamde ‘secure connection’).
De betalingsgegevens (zoals je internetbankieren gebruikersnaam en wachtwoord) die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen ook niet door ons gelezen of anderzijds achterhaald worden.

Uw privacy respecteren wij
Wanneer u een bestelling plaatst in de webwinkel worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden (behalve aan de verzendende partij waarmee wij een AVG overeenkomst hebben) niet aan derden verstrekt en zullen alleen gebruikt worden voor de verwerking van uw bestelling.

algemene verordening gegevensbescherming
veilig winkelen met SSL
iDeal online betalen met uw eigen bank
betalen via overboeking
Betalen op rekening
Betalen via PayPal