Van Zeijl BedrijfsUitrusting “kwaliteit voor bedrijven”, U vindt bij ons van kantoorstoel tot en met heftruck alles voor uw kantoor, bedrijf en magazijn!

 

Van Zeijl BedrijfsUitrusting is een internationaal postorderbedrijf en bied een complete range aan voor industriële, magazijn en kantoor faciliteiten.
Vanuit ons kantoor in Alphen aan den Rijn, verzorgen wij onze franco huis verzendingen in Nederland.

Het productportfolio omvat `meer dan 60.000 artikelen uit de productgroepen transport, opslag, milieu, bedrijf en kantoor, welke wij jaarlijks in de meer dan 1.000 pagina’s tellende catalogus van Van Zeijl BedrijfsUitrusting en in de voortdurend bijgewerkte online winkel van Van Zeijl BedrijfsUitrusting publiceren.

Onze uitgebreide kennis en deskundigheid is beschikbaar voor de individuele eisen en wensen van u als klant, wij komen graag bij u op locatie vrijblijvend advies geven over de mogelijkheden bij bijvoorbeeld grootschalige projecten, van consulting en planning tot aan de inbedrijfstelling, u kunt altijd rekenen op vast contactpersoon.

Via ons kantoor krijgen wij de meeste ongebruikelijke verzoeken die wij ten alle tijden proberen te beantwoorden en in de meeste gevallen komen we samen tot beste oplossing.

De uitdaging die de markt ons stelt om steeds hogere kwaliteitsnormen voor producten en diensten te bereiken gaan wij elke keer weer graag aan. Kwaliteitsbeleid is onze hoogste prioriteit,

“Kwaliteit voor bedrijven” – deze uitdaging neemt Van Zeijl BedrijfsUitrusting zeer serieus en u mag ons vanzelfsprekend aan deze belofte houden.