U kunt bij ons op verschillende manieren betalen

 

  • Wij leveren niet aan particulieren, maar uitsluitend aan de industrie, handel, groothandel, handwerk, overheden en vergelijkbare bedrijven en instituties.
  • Alle prijzen exclusief het dan geldende BTW-tarief.

 

iDeal
Mollie, onze betalingspartner, garandeert een veilige en stabiele omgeving waarin u uw betaling doet. Met iDeal kunt u direct betalen via het online betaalsystemen van uw eigen bank. Zodra de betaling is gelukt, is uw bestelling afgerond en ontvangt u een bevestiging per mail.

Op rekening
Wij bieden u de mogelijkheid om (na toetsing) op rekening te kopen met een uiterlijke betalingstermijn van 30 dagen. Vul uw klantnummer, of bedrijfsnaam en KvK nummer in op het moment dat u besteld.
Zie ook de algemene verkoopvoorwaarden.

Bankoverschrijving
Kiest u voor Bankoverschrijving, dan krijgt u de volgende werkdag via een e-mail met de instructie hoe het verschuldigde bedrag over te maken. We wachten met het uitleveren van de order, totdat de overboeking heeft plaatsgevonden.
Heeft u na 7 dagen nog niet betaald, dan ontvangt u een herinneringsmail. De order vervalt automatisch na 3 weken, indien wij geen betaling hebben ontvangen.

Vragen over uw betaling?
Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@vzbu.nl.